Flash MX & Flash CS3

Flash MX & Flash CS3

BENVINGUTS AL BLOG!!

En aqusest blog ens dedicarem a explicar i ensenyar com és fan i que són els jocs flash.

Particularment el nostre joc flash serà de naus espacials.

Citat per: Arnau Corominas i Roger Ojeda

27 de maig 2010

S'estrena el nou Adobe Flash CS5

Ja es pot aconseguir a la botiga o a la web, si es compra abans del 31 de maig i obtendra'n el nou CS5 sense preus d'envio.

Per mes informacio podeu contactar amb el responsable de missatges, aqui els deixu el seu hotmail:

info@adobe-direct.com

I aqui en tenen mes informacio ;

"*Oferta válida sólo para Adobe Creative Suite 5 Production Premium adquirido a través de la Tienda Adobe, la tienda para centros de enseñanza o el centro de atención telefónica del servicio de ventas de Adobe. La oferta sólo es válida para las ediciones comerciales, Estudiantes y Profesores y para centros de enseñanza. La oferta sólo es válida para clientes de España. Sólo para pedidos realizados entre el 12 de abril de 2010 y el 31 mayo de 2010. El descuento de los gastos de envío es acumulable a otras ofertas. El descuento de los gastos de envío no es válido para licencias por volumen ni fabricantes de equipos originales. Esta oferta está sujeta a cambios o anulación sin previo aviso. Esta promoción no será válida si lo prohíbe la ley.

Éste es un mensaje promocional de Adobe Systems UK, sus filiales y representantes (“Adobe”), Stockley Park, 3 Roundwood Ave, Uxbridge, UB11 1AY Reino Unido. Si desea que Adobe no le envíe más mensajes de este tipo en el futuro, haga clic aquí o envíe un mensaje a la dirección unsubscribe@adobe-direct.com. También puede enviarnos una carta a la siguiente dirección.

UNSUBSCRIBE
Adobe Direct
LHR/GLA/62362
Postbus 71112
3000 PC ROTTERDAM
Holanda

La confidencialidad de sus datos es importante para nosotros. Puede consultar la Política de Confidencialidad de Adobe en la siguiente dirección: http://www.adobe.com/es/misc/privacy.html.

Adobe, el logotipo de Adobe y Creative Suite son marcas registradas o marcas comerciales de Adobe Systems Incorporated en los Estados Unidos y/u otros países. Las restantes marcas son propiedad de sus respectivos titulares.

© 2010 Adobe Systems Incorporated. Todos los derechos reservados. Domicilio social: Adobe Systems Software Ireland Limited, 4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Saggart, Dublín 24, Irlanda. Inscrita en el Registro Mercantil con el número: 344992. ".

Espero que els pugui servir, mes endavant explicarem les seves novetats.

26 de maig 2010

Video relacionat amb l'eina ós.

Com vaig suposar molts dels lectors d'aquest blog no saben quina és ni com es fa servir aquesta eina ós del nou Flash CS4, per això he estat buscant un video que ho ensenyés, aqui el tenen:

25 de maig 2010

Novetats del nou flash CS4

La novetat més principal d'aquest programa flash en diferencia dels altres aquest comptarà amb un nou sistema de coordenades Z que farà que els objectes,símbols,etc, es puguin crear en 3 dimensions.

Altres novetats són les de:

1- Animació basada en els objectes: Total llibertat per modificar el nostre símbol sense preocupar-nos per la línia de temps.

2- Animació amb transformació en 3d: A través de l'eina de transformació en 3d (W) podem transformar els objectes a objectes de 3 dimensions.

3- Cinemàtica inversa: Utilitzant l'eina "ós" amb la que podrem articular las animacions de forma que podrem realitzar animacions d'una persona caminant o qualsevol altre tipus d'articulació.

18 de maig 2010

Tutorial, com hem fet el joc flash.

En aquest capitol de tutorial mostrarem com fer el joc, començant per el fons i la nau:

Creem el fons i la nau.

Capitol 1

Donar moviment a la nau.

Capitol 2

Marcar els limits amb un contorn al voltant del fons.

Capitol 3

Donar l'opcio de disparar bales a la nau.

Capitol 4

El nostre joc flash

Últimament hem estat parlant de que us enseñariem a fer un joc, pero no hem especificat quin.

Per aixo hem penjat aquest joc que es el que hem fet, per tal de que se'n fasin una idea.

Aqui en tenen el joc que hem fet en arxiu SWF observin i comentin:

clica aqui

Atentament Roger Ojeda Orriols .