Flash MX & Flash CS3

Flash MX & Flash CS3

BENVINGUTS AL BLOG!!

En aqusest blog ens dedicarem a explicar i ensenyar com és fan i que són els jocs flash.

Particularment el nostre joc flash serà de naus espacials.

Citat per: Arnau Corominas i Roger Ojeda

1 de juny 2010

Novetats més destacades de CS5

Aqui estan les novetats més destacades, del nou i actual Adobe Flash CS5:

Nou motor de text: controli el text mitjançant tipografia amb qualitat d'impressió a través del nou marc de treball de disseny de text (Text Layout Framework). Treballi amb columnes i text bidireccional, i mantingui la composició i el format amb més fidelitat al importar d'altres productes d'Adobe.

Arxiu FLA d'origen basat en XML: gestioni i modifiqui projectes mitjançant sistemes de control d'origen i col • labori en arxius d'una manera més senzill. Una implementació no binària obtinguda a partir de XML del format FLA permet que els projectes i actius associats funcionin com a elements en un directori o en una carpeta.

Panell de fragments de codi: inclogui ràpidament codi funcional per accions, animació, àudio, vídeo, i navegació de línia de temps i controladors d'esdeveniments. Reduïu la corba d'aprenentatge d'ActionScript ® 3 i augmenti la creativitat mitjançant la inserció de codi predissenyat en els projectes.

Editor d'ActionScript millorat: augmenti la velocitat de desenvolupament amb un editor d'ActionScript millorat que inclou una finalització de codis i un suggeriment de codis de classe personalitzada. Inicieu projectes i controli els aspectes clau de l'ocupació de codi d'ActionScript d'una manera més ràpid, o consulteu el seu propi codi o les biblioteques de codi externes de forma més eficaç.

Millora de la integració amb Adobe Creative Suite: millori la productivitat i el flux de treball en usar Adobe Photoshop ®, Illustrator ®, InDesign i Flash Builder ™. Aprofiti el format d'arxius gràfics FXG i la integració amb la versió minimitzada de Bridge (Adobe Mini Bridge) per a la gestió digital d'actius.

Atentament Roger Ojeda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada